Borong manik di gm sound wholesale

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy my lovely readers =) ini entry pertama di tahun 2013 =) masih tak terlambat kan if Mila nak wish Happy New Year =) apa azam tahun baru korang? heee ... Mila tak de azam tahun baru, cuma harapan .. nak jadi anak, isteri, pelajar, majikan, pekerja yang baik =) dan setiap apa yang di lakukan dirahmati oleh - NYA ... tak nak buat sesuatu perkara yang berlebihan , sederhana = sokmo)

okeylah ... sebenarnya entry hari ni nak cerita mengenai GM Klang ... actually, dah lama niat nak pergi GM Klang ni, asyik dngr cerita orang je ... swaroski dkt sini murah dan kte boleh beli borong, selain swaroski, pearl beads pon ada .. mmg dah tanam niat nak pergi tengok dan if murah memang beli terus ... heee ... cuma masa je takde ... then, last week, En Qayum bg tau, FMIL nak gie GM Klang untuk cr doorgift sebelah diorg nnt, Mila pon teruja lah dngr ... then, terus ajk en Qayum gie sekali .. time tu dah pukul 5 ptg kot ... if tak silap GM sound ni ttp pkl 7mlm ... sempat ke?

Alhamdulillah, sampai jugak, ktrg mmg dh noticed bangunan GM Klang ni, cz selalu jgk lepak jusco bukit tinggi which is opposite je dgn GM Klang =) as mentinoed before, cuma tak berkesempatan singgah ke sini ...

Masa 1st time masuk, teruja jgk lah tgk brg yang dijual, semua nya murah2, dan di jual borong, dari pakaian, tuala, mainan kanak-kanak, brooch, beads dll ... rupa bentuk lebih krg mcm dkt jambatan merah, surabaya, banyak kedai-kedai, cuma GM Klang ni nmpk lagi canggih dan of course lah nampak baru .. heee ...

HEE ... sory ya, Mila lupa nak amik gambar masa jalan-jalan dekat sini, mata ni sebok tgk sana sini ...

first kedai yang ktrg masuk adalah kedai beads ... bnyk gile pearl beads .. yang bestnye .. murah !!! 1 string RM1.50 je .. dgn syarat kena beli lebih dari 12 string ... apalagi, memborong lah jawabnye ... hee .. kebetulan mmg Mila tgh cr beads untuk jahit dkt baju nikah n reception ... dan inilah hasil daripada memborong =)


hijau, putih, purple;)

till then,

salam sayang,
MILA